
>
Ходаєв, Д. Є.Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю [Текст] / Д. Є. Ходаєв, А. М. Діхтярь, С. С. Андрєєва //
Ходаєв, Д. Є.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 14.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|