
>
Кравчук, Д.Дослідження огірків різних ботанічних сортів як сировини при виробництві консервованих продуктів та салатів [Текст] / Д. Кравчук, К. Ребрик, Г. А. Селютіна //
Кравчук, Д.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квіт. 2023 р. - Київ : НУХТ, 2023. - С. 258.
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Ребрик, К.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|