
>
Удосконалення процесу тендеризації м’яса за 198 допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [Текст] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний //
Вібрації в техніці та технологіях. - 2017. - № 1 (84). - С. 101-108.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, М. А.
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, М. А.
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|