
>
Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якості [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, Т. В. Кравчук, С. М. Лосєва //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 83-84.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Кравчук, Т. В.
Лосєва, С. М.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Кравчук, Т. В.
Лосєва, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |