
>
Бєляєва, Інна Михайлівна.Вплив інгредієнтів рецептури на структуру морозива [Текст] / І. М. Бєляєва, Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна //
Бєляєва, Інна Михайлівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 157-158.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|