
>
Оптимізація складу пасти з рослинної сировини шляхом математичного моделювання [Текст] / А. А. Дубініна, Г. А. Селютіна, Т. В. Щербакова, Ю. М. Хацкевич, В. М. Селютін //
Вчені записки Тавр. нац. ун-ту ім. В. І. Вернадського. Серія: Техн. науки. - 2020. - Т. 31 (70), № 2. - С. 111-116.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Хацкевич, Ю. М.
Селютін, Віктор Михайлович
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Хацкевич, Ю. М.
Селютін, Віктор Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|