
>
Кузнецова, Тетяна Олегівна.Харчова хімія [Електронний ресурс] : лаборатор. практ. : навч. посібник. Ч. 1 / Т. О. Кузнецова, І. М. Гурікова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б в.], 2010. - 150 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4146 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 145-147. - ISBN 978-966-405-153-5 : Б. ц.
Зміст: >
Техніка виконання лабораторних робіт
Мінеральні речовини
Дисперсні системи
Високомолекулярні сполуки
Харчові кислоти
Амінокислоти та білкові речовини
Вуглеводи
Ліпіди
Додаткові точки доступу:
Гурікова, І. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кузнецова, Тетяна Олегівна.
Техніка виконання лабораторних робіт
Мінеральні речовини
Дисперсні системи
Високомолекулярні сполуки
Харчові кислоти
Амінокислоти та білкові речовини
Вуглеводи
Ліпіди
Додаткові точки доступу:
Гурікова, І. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 36 |
2 | Репозітарій |