>
Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis [Electronic resource] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, О. Yurieva, І. Skripka, T. Abramova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 5, Issue 11 (83). - P. 51-61. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.81415.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Yurieva, Olga
Skripka, І.
Abramova, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Yurieva, Olga
Skripka, І.
Abramova, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | |
| 2 | Електронний ресурс |