>
Забродська, Любов Давидівна.Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці [Текст] / Л. Д. Забродська, Н. П. Ушакова, Н. В. Рябініна //
Забродська, Любов Давидівна.
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2010. - Вип. 1 (11). - С. 279-285.
Додаткові точки доступу:
Ушакова, Н. П.
Рябініна, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Ушакова, Н. П.
Рябініна, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |