Особенности износа ножей для переработки свеклы и разработка нового метода их упрочнения [Текст] / И. П. Черных, Т. С. Скобло, А. А. Науменко, А. В. Харьяков, И. Е. Гаркуша, О. В. Бирка, А. Н. Бандура, А. К. Олейник //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків, . - Вип. 81: Техн. сервіс АПК, техніка та технології у с.-г. машинобудуванні. - С. 13-17. - Библиогр.: с. 17. - ISBN 5-7987-0176Х.
(Шифр в БД 631.3(06)/В 53-812703)
Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Выполнен статистический анализ износа ножей для резки сахарной свеклы. Установлены основные виды их повреждаемости. Предложен плазменный метод их упрочнения. Оценена износостойкость и свойства упрочненных ножей.
Виконано статистичний аналіз зносу ножів різання цукрового буряка. Встановлені основні види їх пошкоджуваності. Запропонований плазмовий метод їх зміцнення. Оценена зносостійкість і властивості зміцнених ножів.
Додаткові точки доступу: