
>
664.1(072)
М 54
Технологія зберігання і переробки сільськогосподарської продукції [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт з дисципліни для студентів стаціонар. й заоч. форми навчання. Модуль ІІІ. Переробка олійної, цукровмісної, овочевої та плодово-ягідної сировини. Тема 8. Технологія цукру / ХНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2007. - 6 с. - 1.00 грн.
Ключові слова: цукор-пісок -- цукор рафінофаний -- промислова обробка -- цукор колотий -- цукор пресований -- сахароза для шампанського -- цукроза -- цукрові буряки --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, О. А.\авт.-уклад.\
Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Теймурова, А. Т.\авт.-уклад.\
Бородіна , А.В.\авт.-уклад.\
ХНТУСГ
М 54
УДК | |
664.1(072) |
Ключові слова: цукор-пісок -- цукор рафінофаний -- промислова обробка -- цукор колотий -- цукор пресований -- сахароза для шампанського -- цукроза -- цукрові буряки --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
Холодова, О. А.\авт.-уклад.\
Ольховська, Ю. Ю.\авт.-уклад.\
Боровікова, Наталія Олексіївна\авт.-уклад.\
Теймурова, А. Т.\авт.-уклад.\
Бородіна , А.В.\авт.-уклад.\
ХНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
2 | оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | б/н1 |
2 | оиф | б/н2 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 26 | 26.01 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|