>
Conducting commodity assessment of lactose free and ordinary (lactose) yoghurts on the example of Ukrainian producers [Electronic resource] / D. Odarchenko, K. Spodar, T. Karbivnycha, E. Sokolova //
Technology audit and production reserves. - 2020. - Vol. 6, Issue 3. - С. 27-30. - DOI 10.15587/2706-5448.2020.218697.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Odarchenko, Dmytro
Spodar, Kateryna
Karbivnycha, T.
Sokolova, Evgenia
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Odarchenko, Dmytro
Spodar, Kateryna
Karbivnycha, T.
Sokolova, Evgenia
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |