
>
Золотухіна, Інна Василівна.Дослідження зміни властивостей білково-вуглеводних напівфабрикатів при зберіганні [Текст] / І. В. Золотухіна, А. В. Слащева //
Золотухіна, Інна Василівна.
Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання : матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Черкаси, 24-25 берез. 2022 р., у 2 т. - Черкаси : Вид. Гордієнко Є. І., 2022. - Т. 1. - С. 139-141.
Додаткові точки доступу:
Слащева, А. В.
Додаткові точки доступу:
Слащева, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|