
>
Бородай, В. О.Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів із використанням мікробних полісахаридів [Текст] / В. О. Бородай, В. Е. Касьянова ; наук. керівник О. В. Самохвалова //
Бородай, В. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 28-29.
Додаткові точки доступу:
Касьянова, В. Е.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Касьянова, В. Е.
Самохвалова, Ольга Володимирівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|