
>
Deynichenko, Gregoriy.Sensory analysis of biofortified pickled peppers [Electronic resource] / G. Deynichenko, O. Yudicheva //
Deynichenko, Gregoriy.
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 2, Issue 12. - С. 18-24. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.23855.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yudicheva, O.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yudicheva, O.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |