>
Kasabova, Kateryna.Development of a method for producing fruit berry paste and equipment for its implementation [Text] / K. Kasabova, A. Zagorulko, A. Zahorulko //
Kasabova, Kateryna.
Technology audit and production reserves: Chemical engineering. - 2020. - Vol. 2, № 3 (52). - P. 38-40.
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Zahorulko, Andrii
Додаткові точки доступу:
Zagorulko, Aleksey
Zahorulko, Andrii
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |