>
664(072)
С 21
Продукція функціонального призначення в галузі [Текст] : метод. вказівки до лаб. занять „Технології одержання функціональних продуктів з рослинної сировини” з дисицпліни за спец. 8.051701 Технологія зберігання і переробки зерна / XНТУСГ ; авт.-уклад.: О. М. Сафонова, О. О. Шакула. - Харків : [б. в.], 2011. - 14 с. - Бібліогр.: с.13 . - 5.00 грн.
Ключові слова: соєве молоко -- соєві аналоги м’яса --
Анотація:
Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про властивості природних функціональних продуктів з рослинної сировини та технологій їх виробництва.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
XНТУСГ
С 21
| УДК | |
| 664(072) |
Ключові слова: соєве молоко -- соєві аналоги м’яса --
Анотація:
Методичні вказівки розраховані для надання студентам ґрунтових знань про властивості природних функціональних продуктів з рослинної сировини та технологій їх виробництва.
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Шакула, Олександр Олександрович\авт.-уклад.\
XНТУСГ
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|---|---|---|
| 1 | ч.з.г.к. | 1 | 1 |
| 2 | оиф | 4 | 4 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|---|---|
| 1 | ч.з.г.к. | 1б/н |
| 2 | оиф | б/н |
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|---|---|---|---|
| 1 | 26 | 26.01 | ||
| 2 | 26 | 26.10 |
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|