
>
Алифов, Ш. А.Определение стадии введения шрота из плодов расторопши в технологию кексов [Текст] / Ш. А. Алифов, науч. рук. : Е. Г. Лисюк, Е. Г. Шидакова-Каменюка //
Алифов, Ш. А.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2 ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 54.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Е. Г.
Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Е. Г.
Шидакова-Каменюка, Елена Гайдаровна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|