
>
Самохвалова, Ольга Володимирівна.Підвищення якості та харчової цінності мармеладу желейно-фруктового [Текст] / О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова //
Самохвалова, Ольга Володимирівна.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., м. Харків, 25-26 листоп. 2021 р. - Харків : ДБТУ, 2021. - С. 63-64.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|