
>
Development of technology of crackers wuth increased food value to improve the food supply to military servants during a special period [Electronic resource] / I. Tsykhanovska, L. Tovma, V. Yevlash, T. Lazarieva, O. Blahyi, A. Alexandrov, M. Riabchykov, K. Svidlo, N. Korolyova, T. Gontar //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2023. - Vol. 2, Issue 11(122). - P. 24-37. - DOI 10.15587/1729-4061.2023.276429.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Tovma, L.
Yevlash, Viktoria
Lazarieva, T.
Blahyi, O.
Alexandrov, A.
Riabchykov, M.
Svidlo, Karyna
Korolyova, N.
Gontar, T.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tsykhanovska, I.
Tovma, L.
Yevlash, Viktoria
Lazarieva, T.
Blahyi, O.
Alexandrov, A.
Riabchykov, M.
Svidlo, Karyna
Korolyova, N.
Gontar, T.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |