
>
Теоретичні аспекти технології дресингу підвищеної харчової цінності [Текст] / О. В. Неміріч, М. І. Погожих, І. М. Устименко, Р. В. Піпка //
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 15-16 квіт. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - Ч. 3. - С. 391.
Додаткові точки доступу:
Неміріч, О. В.
Погожих, Микола Іванович
Устименко, І. М.
Піпка, Р. В.
Додаткові точки доступу:
Неміріч, О. В.
Погожих, Микола Іванович
Устименко, І. М.
Піпка, Р. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|