
>
Жасмоновая кислота индуцирует теплоустойчивость колеоптилей пшеницы и их ферментативную антиоксидантную систему [Текст] / Ю. В. Карпец, Ю. Е. Колупаев, Л. И. Мусатенко, А. И. Обозный, А. А. Луговая, Т. О. Ястреб //
Вісник Харків. нац. аграр. ун-ту ім. В. В. Докучаєва. Серія: Біологія. - Харків, 2012. - Вип. 3 (27). - С. 22-30.
Додаткові точки доступу:
Карпец, Юрий Викторович
Колупаев, Ю. Е.
Мусатенко, Л. И.
Обозный, А. И.
Луговая, Анна Арнольдовна
Ястреб, Т. О.
Додаткові точки доступу:
Карпец, Юрий Викторович
Колупаев, Ю. Е.
Мусатенко, Л. И.
Обозный, А. И.
Луговая, Анна Арнольдовна
Ястреб, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |