
>
Пивоваров, Павло Петрович.Вплив продуктів екстракції на формуючу здатність жирового середовища в процесі отримання термоекструдованої гранульованої кулінарної продукції [Текст] / П. П. Пивоваров, Л. Г. Зіборова //
Пивоваров, Павло Петрович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 263-268.
Додаткові точки доступу:
Зіборова, Л. Г.
Додаткові точки доступу:
Зіборова, Л. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|