
>
Research Into the Thermophysical Characteristics of Muscle and Adipose Tissues in the Freezing-Thawing Process [Electronic resource] / Olena Dromenko, V. A. Potapov, M. Yancheva, V. Onishchenko, V. Bolshakova, A. Inzhyyants //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2021. - Vol. 15, Issue 3. - С. 40-51.. - DOI 10.15673/fst.v15i3.2120.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Yancheva, Marina
Onishchenko, Vyacheslav
Bolshakova, Viktoria
Inzhyyants, A.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Yancheva, Marina
Onishchenko, Vyacheslav
Bolshakova, Viktoria
Inzhyyants, A.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |