>
Соколова, Євгенія Борисівна.Підвищення харчової цінності м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок додавання насіння кіноа [Текст] / Є. Б. Соколова, Н. С. Ковалевська, К. В. Сподар //
Соколова, Євгенія Борисівна.
Вісник Уман. нац. ун-ту садівництва. Розділ Харчові технології. - 2021. - № 1. - С. 91-95.
Рубрики:
Google Scholar
Index Copernicus
Додаткові точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна
Сподар, Катерина Вікторівна
Рубрики:
Google Scholar
Index Copernicus
Додаткові точки доступу:
Ковалевська, Надія Сергіївна
Сподар, Катерина Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|