>
Development of contage cheese tenology using whey broth of linder flowers [Text] / T. Ryzhkova, G. Dyukareva, V. Prudnikov, I. Honcharova //
EUREKA: Life Sciences. - 2018. - № 5. - P. 44-54. - DOI https://doi.org/10.21303/2504-5695.2018.00712.
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Dyukareva, G.
Prudnikov, Vasyl
Honcharova, Iryna
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Ryzhkova, Taisia
Dyukareva, G.
Prudnikov, Vasyl
Honcharova, Iryna
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|