>
658(042.4)
К 84
Круглова, Олена Анатоліївна.Оцінка ефективності бізнес-проєктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти спец. 181 Харчові технології / О. А. Круглова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 50 с. : табл. - Б. ц.
Ключові слова: бізнес-проєкт -- бизнес-проект -- сталий розвиток -- устойчивое развитие -- забезпечення економічної безпеки -- обеспечение экономической безопасности -- оцінка ризиків -- оценка рисков -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Оцінка ефективності бізнес-проєктів» розкриває теоретичні основи, методологічні підходи та практичні інструменти аналізу результативності проєктних рішень у сфері харчових технологій. У посібнику висвітлено сутність бізнес-проєкту, систему показників його економічної, соціальної та екологічної ефективності, а також методи обґрунтування інвестиційних рішень, оцінювання ризиків і визначення доцільності реалізації проєктів. Матеріали орієнтовані на формування у здобувачів вищої освіти професійних компетентностей із розроблення, обґрунтування та комплексної оцінки бізнес-проєктів у харчовій промисловості.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
К 84
Круглова, Олена Анатоліївна.
| УДК | |
| 658(042.4) |
Ключові слова: бізнес-проєкт -- бизнес-проект -- сталий розвиток -- устойчивое развитие -- забезпечення економічної безпеки -- обеспечение экономической безопасности -- оцінка ризиків -- оценка рисков -- харчові технології -- пищевые технологии --
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Оцінка ефективності бізнес-проєктів» розкриває теоретичні основи, методологічні підходи та практичні інструменти аналізу результативності проєктних рішень у сфері харчових технологій. У посібнику висвітлено сутність бізнес-проєкту, систему показників його економічної, соціальної та екологічної ефективності, а також методи обґрунтування інвестиційних рішень, оцінювання ризиків і визначення доцільності реалізації проєктів. Матеріали орієнтовані на формування у здобувачів вищої освіти професійних компетентностей із розроблення, обґрунтування та комплексної оцінки бізнес-проєктів у харчовій промисловості.
Додаткові точки доступу:
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій | |
| 2 | Електронний ресурс |