
>
Нечепуренко, К. Б.Використання емульсій на основі альгінатів у виробництві м'ясних січених виробів [Текст] / К. Б. Нечепуренко, наук. керівник П. П. Пивоваров //
Нечепуренко, К. Б.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 31.
Додаткові точки доступу:
Листопадна, М. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Листопадна, М. В.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|