
>
Щербакова, Т. В.Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів [Текст] / Т. В. Щербакова, І. М. Бєляєва //
Щербакова, Т. В.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 181-182.
Додаткові точки доступу:
Бєляєва, Інна Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Бєляєва, Інна Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|