
>
Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посібник / О. В. Самохвалова, З. І. Кучерук, С. Г. Олійник, М. В. Артамонова, Н. В. Гревцева, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова, Н. В. Шматченко, К. Р. Касабова, О. І. Болховітіна, Т. М. Брикова. - Харків : ФОП Бровін О. В., 2019. - 284 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, О. В.
Кучерук, З. І.
Олійник, С. Г.
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Брикова, Т. М.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, О. В.
Кучерук, З. І.
Олійник, С. Г.
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Брикова, Т. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|