>
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна.Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщами [Текст] / Л. В. Газзаві-Рогозіна //
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 32-39.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|