
>
Пивоваров, Павел Петрович.Влияние продуктов гидролиза крахмала на стабильность эмульсий [Текст] / П. П. Пивоваров, О. А. Гринченко, Л. Н. Мостовая //
Пивоваров, Павел Петрович.
Нові технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків, 1999. - С. 12-14.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Алексеевна
Мостовая, Л. Н.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Алексеевна
Мостовая, Л. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|