>
Янчева, Марина Олександрівна.Формування технологічних показників м’ясних заморожених напівфабрикатів методами ферментативного протеолізу [Текст] / М. О. Янчева, Н. В. Дуденко, С. М. Коваленко //
Янчева, Марина Олександрівна.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 303-304.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Коваленко, Світлана Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Коваленко, Світлана Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|