
>
Creation of the New Foodstuffs on the Basis of Carotene of Microbiological Origin [Text] / L. Krychkovska, O. Bluzniuk, O. Shcherbak, S. Karpyshina //
Тернопільські біологічні читання – TERNOPIL BIOSCIENCE. - Тернопіль, 2024. - С. 251-255.
Додаткові точки доступу:
Krychkovska, L.
Bluzniuk, Oksana
Shcherbak, Olena
Karpyshina, S.
Додаткові точки доступу:
Krychkovska, L.
Bluzniuk, Oksana
Shcherbak, Olena
Karpyshina, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|