
>
Беляева, Л. М.Механизм слоеобразования при выпечке пресного слоеного теста [Текст] / Л. М. Беляева, Н. С. Одарченко //
Беляева, Л. М.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков. - Харьков : ХИОП, 1981. - С. 152-153.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Николай Семенович
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Николай Семенович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|