
>
The effect of grape seed powder on the quality of butter biscuits [Electronic resource] / O. Samokhvalova, N. Grevtseva, T. Brykova, A. Grigorenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2016. - Vol. 3, Issue 11(81). - С. 61-66. - DOI 10.15587/1729-4061.2016.69838.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Grevtseva, Nataliya
Brykova, Tatiana
Grigorenko, Anjelika
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Samokhvalova, Olga
Grevtseva, Nataliya
Brykova, Tatiana
Grigorenko, Anjelika
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |