
>
Food Technology Using Structurants [Text] : monograph / F. Pertsevoy [etc.] ; ed.: Р. Gurskiy, F. Pertsevoy. - Sumy ; Kharkiv ; Kjiv ; Wroclaw : Dissa+, 2021. - 253 p. - Bibliography : p. 245-250. - ISBN 978-617-7927-44-9
Переклад назви: Харчові технології із застосуванням структурних речовин : моногр.
Ключові слова: structure-forming agents -- структуроутворюючі агенти -- структурообразующие агенты -- moisture absorption -- поглинання вологи -- поглощение влаги -- agar gels -- агарові гелі -- агаровые гели -- agaroids -- агароїди -- dairy pectin products -- молочні продукти з пектину -- молочные продукты из пектина -- агароиды -- furzellaran -- furzellaran -- gelatin -- желатин --
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, F.
Gurskiy, Petro
Ladyka, V.
Ianchyk, M.
Krapivnytska, I.
Bredikhin, Vadim
Kis, V.
Marenkova, T.
Garncarek, Z.
Gurskiy, Petro\ed.\
Pertsevoy, F.\ed.\
Переклад назви: Харчові технології із застосуванням структурних речовин : моногр.
Ключові слова: structure-forming agents -- структуроутворюючі агенти -- структурообразующие агенты -- moisture absorption -- поглинання вологи -- поглощение влаги -- agar gels -- агарові гелі -- агаровые гели -- agaroids -- агароїди -- dairy pectin products -- молочні продукти з пектину -- молочные продукты из пектина -- агароиды -- furzellaran -- furzellaran -- gelatin -- желатин --
Додаткові точки доступу:
Pertsevoy, F.
Gurskiy, Petro
Ladyka, V.
Ianchyk, M.
Krapivnytska, I.
Bredikhin, Vadim
Kis, V.
Marenkova, T.
Garncarek, Z.
Gurskiy, Petro\ed.\
Pertsevoy, F.\ed.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |