
>
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих заморожених [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, А. Т. Інжиянц, О. Б. Дроменко //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 85-96.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Інжиянц, А. Т.
Дроменко, Олена Борисівна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Інжиянц, А. Т.
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |