>
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясних реструктурованих заморожених [Текст] / М. О. Янчева, Т. С. Желєва, А. Т. Інжиянц, О. Б. Дроменко //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 1 (35). - С. 85-96.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Інжиянц, А. Т.
Дроменко, Олена Борисівна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Інжиянц, А. Т.
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |