
>
Hospitality establishments and restaurant environment in Kyiv as centres of urban culture and tourist [Text] / L. Mamchenko, O. Niemirich, O. Skyrda, B. Mykhailov, O. Lytovchenko, N. Penkina //
The level of development of science and technology in the XXI century: Education and Pedagogy, Psychology and Sociology, Philosophy, Philology, History, Art Criticism. Monographic series: European Science. - 2024. - Book 32, Pt. 5. - P. 148-157. - DOI https://doi.org/10.30890/2709-2313.2024-32-00-027.
Додаткові точки доступу:
Mamchenko, L.
Niemirich, O.
Skyrda, O.
Mykhailov, B.
Lytovchenko, O.
Penkina, Nataliia
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Mamchenko, L.
Niemirich, O.
Skyrda, O.
Mykhailov, B.
Lytovchenko, O.
Penkina, Nataliia
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|