
>
Методичні аспекти формування системи моніторингу фінансового стану підприємства [Текст] / А. Е. Вева ; наук. керівник Т. О. Ставерська //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, Харків. держ. ун-т харчування та торгілі, 19 квіт. 2018 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Ч. 2. - С. 152.
Додаткові точки доступу:
Вева, А. Е.
Ставерська, Тетяна Олександрівна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Вева, А. Е.
Ставерська, Тетяна Олександрівна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|