
>
Фроленко, Є. Б.Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату [Текст] / Є. Б. Фроленко, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний //
Фроленко, Є. Б.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 39.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Галясний, Іван Володимирович
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Галясний, Іван Володимирович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|