>
Фроленко, Є. Б.Перспективи використання бузини чорної в технології виготовлення бісквітного напівфабрикату [Текст] / Є. Б. Фроленко ; наук. керівник: Т. В. Гавриш, І. В. Галясний //
Фроленко, Є. Б.
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 39.
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Галясний, Іван Володимирович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\наук. керівник\
Галясний, Іван Володимирович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|