
>
Аналіз і перспективні напрямки вдосконалення технології гарнирів для перших страв [Текст] / Т. В. Трощій, Є. П. Пивоваров, М. Б. Колеснікова, Б. Б. Ботштейн //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 107-113.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Пивоваров, Євген Павлович
Колеснікова, Марина Борисівна
Ботштейн, Б. Б.
Додаткові точки доступу:
Трощій, Т. В.
Пивоваров, Євген Павлович
Колеснікова, Марина Борисівна
Ботштейн, Б. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|