
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Дослідження органолептичних показників запіканок на основі молочно-білкового копреципітату та йодовмісних добавок [Текст] / Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І.,19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 50-51.
Додаткові точки доступу:
Івашина, Л. Л.
Додаткові точки доступу:
Івашина, Л. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|