
>
Перспективи способу жарення кулінарних виробів з електроконтактним тепловим впливом [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова //
Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. присвяч. 65-річчю каф. процесів і апаратів харч. вир-в Нац. ун-ту харчування і торгівлі. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 92-93.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|