
>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Перспективи використання продуктів переробки волоського горіху в технологіях органічних харчових продуктів [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, А. Л. Рогова //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 17-18.
Додаткові точки доступу:
Новік, Г. В.
Рогова, А. Л.
Додаткові точки доступу:
Новік, Г. В.
Рогова, А. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|