
>
Теслюк, А. С.Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертів [Текст] / А. С. Теслюк, С. Л. Юрченко //
Теслюк, А. С.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 93.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|