
>
Застосування ультразвуку при виробництві макаронних виробів [Текст] / О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко //
Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф., 01-25 листоп. 20022 р. - Мелітополь : ТДАУ, 2022.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Гурський, Петро Васильович
Іващенко, Сергій Григорович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Гурський, Петро Васильович
Іващенко, Сергій Григорович
Денисенко, Сергій Анатолійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|