
>
Аналіз сучасних методів захисту плодоовочевих культур від патогенних мікроорганізмів [Текст] / К. С. Сібірякова ; наук. керівник Т. М. Летута //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2018. - С. 310-322.
Додаткові точки доступу:
Сібірякова, К. С.
Летута, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Сібірякова, К. С.
Летута, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|