
>
Харчові технології. Практичний курс [Текст] : посібник / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. Б. Дроменко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 163 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|