
>
Гринченко, Наталя Геннадіївна.Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров //
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Харчова наука і технологія: науково-виробничий журнал. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 57-68.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|